Prohledat tento blog

sobota 9. ledna 2010

Pelíšek pro psa - 4 výhody psího pelíšku


Proč by váš pes měl mít pelíšek? Stejně jako vy, tak i váš pes ocení kvalitní spánek. Na trhu dnes existuje velké množství různých druhů pelíšků pro psy - ortopedické, vyhřívané, venkovní, klasické, moderní nebo třeba proutěné.

Váš pes ocení kvalitní místo na spaní ze stejných důvodů jako vy. Kvalitní psí pelech mu poskytne teplo a pocit bezpečí. Když majitel nebo budoucí majitel přemýšlí nad věcma, které potřebuje pro pejska kvalitní psí pelíšek by měl být na seznamu mezi těmi nejdůležitějšími věcmi.

Výhody:

1. Izolace

Kvalitní psí pelech poskytne vašemu pejskovi izolaci jak od tepla vlétě tak od chladu v zimě.

2. Osobní prostor

Pelech poskyte vašemu pejskovi vlastní prostor, místo kde se může schoulit a odpočívat.

3. Pohodlí a podpora
Zvláště pro staré psy nebo pro ty, kteří mají problémy s klouby.Kvalitní speciální ortopedické pelíšky jsou navrženy tak, aby ulevily kloubům a jiným problémům způsobeným věkem, váhou nebo jiným zdravotním problémům.

4. Prostor pro línání

Psí pelech může také pomoct při alergických projevech - jako poskytnutí hlavního místa pro línání. Většina z nich bývají oboustranné a lze je jednoduše vyprat.


Poskytnout útulné a teplé místo pro psa, který tráví většinu času venku je důležité. Venkovní pelechy jsou pevné, vodě odolné.

Související články:

Pelíšky pro psy - Podle čeho vybrat velikost pelíšku pro psa


Žádné komentáře:

Okomentovat